DIGITALISERINGEN RAMMER SKAGEN – Med automatiseret deptorumsudlejning bliver det nu ekstra nemt og billigt for Skawboerne at få mere plads til sine ting.

I løbet af foråret 2021 åbner Skawboxen op for 1380 m2 lagerhalsfaciliteter med depotrum i alle størrelser for private og mindre virksomheder i Skagen.

Det har længe været alt for besværligt for Skawboerne at leje et depotrum lokalt, og mange gange betyder det man må udenbyes for at få opmaganiseret sine ting.

Hertil kommer også at Skagen huser mange ”deltids-skagboer”, der har sommerhus i kommunen og der er for mange et naturligt behov, for at have et ekstra opbevaringsrum som er privat, opvarmet og sikkert.

Mange forretninger i Skagen betaler tårnhøje huslejer og det vil være fordelagtigt for dem, hvis de nemt kunne flytte deres lager til billigere m2. Med Skawboxen får forretningslivet i Skagen nu nem døgnadgang til videovervåget lagerbygning, som er opvarmet og med 100% lukkede/private depotrum i alle størrelser, så de har et sted, hvor de trygt kan opbevare lagervarer.

Det skal være nemt, billigt og sikkert.

Direktør i Skawboxen, Rene Bach Pedersen er selv født og opvokset i Skagen, og er nu ”deltids-skagbo”, så han kender behovet fra sig selv.

”Det har altid været et problem at finde et sted til opbevaring, uanset om det er stort eller småt. Så nu har jeg taget sagen i egen hånd, og åbner Skagens bedste opmagasineringsmulighed: Skawboxen”, siger Rene Bach Pedersen

Rene Bach Pedersen har en baggrund i IT-verdenen, hvor digitalisering og automatisering har været på dagsordenen gennem de sidste mange år. Og netop automatiseringen har været omdrejningspunktet for udviklingen af Skawboxens koncept: Det skal være nemt, sikkert og billigt for Skagens indbyggere at leje et depotrum 24 timer i døgnet, der passer til netop deres behov.

”Med få klik på hjemmesiden, booker og betaler du online. Straks udstedes en unik kode, og så er der adgang til dit depotrum. Så nemt bliver det”, Siger Rene, der ligger vægt på at systemet skal kunne bruges af alle uanset IT-færdigheder.

Automatiseringen gør, at priserne holdes helt i bund selvom faciliterne er helt i top. Hallen er opvarmet og videoovervåget, der er 24/7 adgang til både bookning og til de lukkede/private depotrum. Med nemme tilkørselsforhold og med adgang til trailere, palleløftere, sækkevogne og saxlifte – så det bliver det ikke nemmere for Skawboxens kunder.

Mere information om Skawboxen?

Kontakt:

Rene Bach Pedersen, Direktør – 2680 5454

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *